Containerdienst Wyffels: verhuur containers en recyclage afval in regio Kortrijk, Deinze, Waregem

 
 

Containerdienst, afvalverwerking en verhuur van containers in regio Kortrijk, Waregem, Deinze

Welkom bij Containerdienst Wyffels

Containerdienst Wyffels uit Sint-Eloois-Vijve bij Waregem is reeds 40 jaar actief in het verhuren en ophalen van afvalcontainers voor bedrijven, aannemers en particulieren. Stipte en correcte dienstverlening dragen wij hoog in het vaandel! Afhankelijk van uw wensen en de op te halen afvalstof(fen), kunnen wij u containers aanbieden van 8 tot 30 m³. Gemengde stromen komen op onze site terecht en worden na sortering en/of voorbehandeling afgevoerd naar erkende verwerkings- en recyclagecentra. Een overzicht van onze diensten:

 

 

Milieu en duurzaamheid, het is al jarenlang een actueel item.

Het behoud van onze planeet begint vandaag ... vandaar dat onze firma onze klanten bewust maakt van de verschillende sorteermogelijkheden. Het is belangrijk om zo milieuvriendelijk te kunnen handelen.

 Maak je kinderen milieubewust

Wenst u graag meer informatie over onze diensten? Wenst u een container te huren? Neem dan zeker contact op met Containerdienst Wyffels. Wij helpen u graag verder. Wij zijn actief in regio West-Vlaanderen, voornamelijk Deinze, Waregem, Kortrijk. U kunt ons telefonisch, via mail of via het invulformulier op deze website bereiken!

 

 


 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP VOOR INLICHTINGEN, OFFERTES OF BESTELLINGEN

 

0476 599 699
 
Verhuur en vervoer van containers Verhuur en vervoer van containers Verhuur en vervoer van containers Verhuur en vervoer van containers